Wees uniek! Begin bij je kleding

Geplaatst op

Je kledingstijl bepaalt wie jij bent en vertelt iets over hoe jij in het leven staat. Een kledingstijl kan bijvoorbeeld heel rustig zijn, of juist heel druk. Sommige houden ervan om veel kleuren te gebruiken en een ander is tevreden met een spijkerbroek en een simpel shirt. Eigenlijk kun je met kleding alle kanten op. Maar hoe uniek kun je jouw kledingstijl maken? Wij geven je hier graag antwoord op.

Unieke look met jouw eigen stijl

Ben jij een persoon die een unieke stijl voor kleding heeft en vind je het moeilijk om te slagen in een kledingwinkel omdat het steeds net niet is wat jij zoekt? Overweeg dan om je kleding zelf te laten maken. Bij bijvoorbeeld het bedrijf We Produce kun je jouw eigen kledingstijl toepassen. Hier kun je t-shirts, hoodies, truien en blazers laten bedrukken met een bepaald logo, leuke unieke teksten of misschien je favorieten tekenfilmpersonage. Je kunt zelfs bij We Produce terecht voor petten borduren, truien borduren, polo’s borduren en handdoeken borduren. Tevens is dit ook een leuk idee om dit als een persoonlijk cadeau te geven aan één van je dierbaren. 

Hoe gaat het in zijn werk

Om je kleding te bedrukken en borduren zijn er een aantal stappen nodig. De grootste stap is natuurlijk jouw creatieve brein die aan het werk moet. Je kunt hierbij een paar vragen aan jezelf stellen zoals:

  • Welke kleur vind je mooi?
  • Wat wil je met het item zeggen
  • Welk onderwerp zegt echt iets over jou

Ook is het belangrijk om na te gaan voor welke situatie het bedoeld is. Een logo kan bijvoorbeeld voor je bedrijf bedoeld zijn. Als je hier een ontwerp van maakt is het vaak aan te raden om voor een wat rustiger en subtiele grote te gaan en de polo of shirt niet al te druk aan te kleden. Is het bedoeld voor een cadeau? Ga dan goed na waar diegene zijn interesses in heeft zitten en wat bijvoorbeeld zijn favoriete kleur is. Is het voor jezelf? Brand dan vooral los en laat je perfecte item maken!

Dan is het nog belangrijk om te bepalen waar je de teksten, plaatjes en/of logo’s wilt verwerken. Je kunt namelijk overal op het item iets laten toevoegen. Zo kun je een tekst op de achterkant zetten of op je mouw en kun je ervoor kiezen dat je een plaat of logo op de voorkant laat zetten. Wanneer je dit allemaal bepaald hebt kun je de wensen in werking zetten en zorgt We Produce voor de rest!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal kunt doen om steeds een modieus outfit te creëren.

Contactgegevens

Via info @ bead-it.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden