Waarom moet je een polaroid zonnebril hebben?

Geplaatst op

Trends zijn belangrijk. Als je iemand dat nooit hoort ontkennen, dan zijn wij het wel. Dat is ook zeker niet erg, want wij houden ervan om je op de hoogte te houden over alles wat hieromtrent speelt. In deze blog leggen we je dan ook uit waarom jij een polaroid zonnebril moet hebben. We zullen ingaan op het aspect van de trend, maar ook op de praktische voordelen die een polaroid zonnebril je biedt.

De trend en polaroid

Belofte maakt schuld en die schuld lossen we nu graag even in! De trend van een polaroid zonnebril is niet te miskennen. Je ziet ze tegenwoordig meer en meer en dat is niet gek; ze zien er hartstikke tof uit en hebben nog tal van praktische voordelen waar we zo nog op ingaan! Ze zijn bijvoorbeeld meestal lekker licht van gewicht en gaan lang mee. Krassen en andere beschadigingen zul je dus niet zo snel zien; daar zijn ze goed tegen bestand en dat is goed, want zo blijven ze lang mooi.

Minder schittering

Een grote reden waarom veel mensen een polaroid zonnebril nemen, is omdat het schittering vermindert. Dit is letterlijk de ‘speciale functie’ van een polaroid zonnebril, dus dat is best logisch. Je merkt dat vooral bij sneeuw, op het water, op natte wegen en bij vochtige omgevingen. Op deze manier zie je veel beter en voorkom je dus ook vermoeide ogen. Dat is bij uitstek geschikt voor een dagje op het water, autorijden en wintersporten.

Veiligheid van een polaroid zonnebril

Dan hebben we nog het veilige aspect van een polaroid zonnebril. Zoals we hierboven hebben benoemd, vermindert het de schittering een hele hoop. Dit is ook al een veiligheidsvoordeel zoals je al had kunnen vermoeden. Daarnaast verbetert het ook nog eens het contrast dat je ziet. Je bent beter in staat dingen te onderscheiden en scherp te zien, dat is best belangrijk. Ook biedt het je bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Deze stralen kunnen schadelijk zijn voor je ogen als je er lang en veel aan blootgesteld wordt. Best handig dus, zo’n polaroid zonnebril!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal kunt doen om steeds een modieus outfit te creëren.

Contactgegevens

Via info @ bead-it.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden