Kettingen van Melano Jewerly

Geplaatst op

Bij Melano Jewerly kun je verschillende leuke sieraden verkrijgen waaronder de mooie kettingen uit de collecties die je kunt vinden op de website. Zo zijn er meerdere opties waar je voor kunt kiezen om voor je speciale avond of voor je dagelijkse styling je look af te maken. In deze blog vertellen we je uit welke kettingen je kunt kiezen en wat de verschillen zijn. Er zijn in elk geval genoeg opties, dus voor ieder wat wils.

Welke ketting kies jij?

Uiteraard zijn kettingen een mooi sieraad om je outfit mee af te maken, maar welke opties zijn er en wat past het best bij jou. Zo is er de Twisted ketting. Deze ketting is te herkennen aan de hanger of ring die de ketting onderaan aan elkaar verbindt. Hiervoor kun je kiezen uit een druppel hanger, een steen of een cirkeltje waar je de ketting laat samenkomen. Het is mogelijk om in het cirkeltje of aan beide uiteinden van de ketting een steentje naar eigen smaak te laten plaatsen. Zo kun je van de ketting eindeloze stijlen creëren. Ook kun je voor een ketting kiezen met een mooie betekenis. Zo zou je voor de Friends ketting kunnen gaan. Dit is een ketting die staat voor vriendschap en is te verkrijgen in bijvoorbeeld twee ringetjes die met elkaar verbinden, of bijvoorbeeld een puzzelstukje die beide kettingen met elkaar kunnen verbinden. Dit is overigens een leuke cadeau tip om te geven. Maar we zijn er nog niet, want ook de Kosmic ketting mag zeker niet ontbreken in je juwelenkistje. Deze ketting is voorzien van een mooi grote steen die in verschillende maten, kleuren en vormen te verkrijgen is. Niet te vergeten dat de stenen uit alle collecties van Melano Jewerly verwisselbaar zijn. 

Snake ketting

Ook zijn er mooie chique kettingen te verkrijgen zoals de snake ketting. Deze ketting bestaat uit kleine metalen ringen die op een manier aan elkaar zijn verbonden die lijkt op de ruggengraat van een slang. Vandaar de naam ‘snake ketting’. Het is een platte ketting van 1,2 mm breed. De snake ketting is verkrijgbaar in vijf verschillende lengtes en in een zilver-, rose goud- of goudkleurige plating. Verder is dit sieraad gemaakt met een flexibel ontwerp dat ervoor zorgt dat ze kunnen bewegen en buigen, wat ze comfortabel maakt om te dragen. Ze worden vaak gedragen als een simpele, elegante accessoire en kunnen worden gecombineerd één van de andere leuke sieraden uit de collecties armbanden en ringen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal kunt doen om steeds een modieus outfit te creëren.

Contactgegevens

Via info @ bead-it.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden