Hoe is Daily Paper zo populair geworden?

Geplaatst op

Daily Paper, waarschijnlijk heb je er al wel eens van gehoord. Dit merk is afkomstig uit Amsterdam en is de afgelopen jaren ontzettend hard gegroeid. Het merk heeft een prachtig verhaal en is opgericht door drie jeugdvrienden genaamd Jefferson Osei, Hussein Suleiman en Abderrahmane Trabsini. In eerste instantie was dit een blog en plaatsen de vrienden hier informatie op die zij gaaf vonden. De jongeren wilden hun blog promoten en lieten hier drie verschillende T-shirts voor bedrukken met het logo van Daily Paper erop. Deze shirts werden al meteen erg populair en dit zorgde ervoor dat ze ervoor kozen om verder te gaan met fashion.

Daily Paper bestaat sinds 2012

Daily Paper bestaat als modemerk sinds 2012. Het merk is anno 2023 ontzettend populair en wordt zelfs wereldwijd gedragen. Voor de drie mannen werd dit echt een droom die uitkwam. Niet alleen willen zij mooie kleding verkopen, zij hebben ook een mooi verhaal achter de kleding. Zowel kunst, mode, muziek als cultuur zie je duidelijk terugkomen in de kleding. Tevens wordt veel kleding van dit merk geïnspireerd door het Afrikaans erfgoed van de oprichters.

Zowel voor dames en heren en tal van collecties

War Daily Paper in het verleden begon met drie shirts, brengt het merk nu ieder jaar twee collecties uit en zijn er verschillende capsule collecties. De kleding is er zowel voor mannen als voor vrouwen en het merk staat voor kwaliteit. Zeker wanneer we kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding heeft dit merk ontzettend veel te bieden. Wil jij kleding van Daily Paper verkopen en vraag je je af waar je dit kunt kopen? Dan raden we het je aan om een kijkje te nemen in de webshop van deze aanbieder, hier vind je het volledige assortiment. Goed om te weten is ook dat er veel kledingwinkels zijn die het merk verkopen.

 

Uiteraard verkoopt Daily Paper haar kleding alleen in winkels die echt goed bij het merk passen. Ben jij benieuwd of er bij jou in de buurt een winkel is die dit merk verkoopt? Maak dan gebruik van het internet en kom er al snel achter.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal kunt doen om steeds een modieus outfit te creëren.

Contactgegevens

Via info @ bead-it.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden