Creëer je persoonlijke, unieke look

Geplaatst op

Het is superleuk om een geheel eigen look te creëren waarmee je direct leuk op de spreekwoordelijke kaart staat. 

Creatief zijn met wat er al bestaat

Probeer verschillende stijlen en trends te combineren om iets nieuws te creëren. Bijvoorbeeld, combineer een vintage jurk met een paar moderne sneakers. Niet dat het altijd een geslaagde combinatie oplevert, maar daar leer je dan weer van, zodat je wel iets tof kunt maken, want een vintage jurk met sneakers, daar beginnen we maar niet aan….

Je hoeft een 13-in-een-dozijnsieraden te dragen

Accessoires kunnen een eenvoudige outfit veranderen in iets opvallends. Draag opvallende oorbellen, kettingen, hoeden, tassen of sjaals om je look te upgraden. Zoek daarmee een beetje de spanning op. Gewoon veel leuker op die manier. Gebruik kleur om een statement te maken. Kies voor felle kleuren of kleurencombinaties die niet voor de hand liggen.

Maak iets van je bestaande ideeën

Voeg patches, borduursels, pailletten of andere decoraties toe aan je kledingstukken om ze uniek te maken. Experimenteer probeer verschillende kapsels en make-up looks om je look te veranderen. Kies voor felle lippenstift of experimenteer met oogschaduwkleuren die je normaal niet zou dragen. Modificatie van de mode dingen die je al doet, is ook een prima manier om nieuwe ideeën te generen. 

Toepassing van je ideeën

Maak gebruik van laagjes. Combineer verschillende kledingstukken en laagjes om een interessante look te creëren. Bijvoorbeeld, draag een spijkerjasje over een jurk of draag een colbert over een T-shirt.

De basis voor het verzinnen van iets

Wees niet bang om anders te zijn. Experimenteer met nieuwe looks en wees trots op je unieke stijl Bij https://www.feetuniqueveters.nl vind je trouwens tal van opties om je schoenen een extra opvallende look te geven, voor als je eens lekker gek wilt doen. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal kunt doen om steeds een modieus outfit te creëren.

Contactgegevens

Via info @ bead-it.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden